Начало Условия Настройки Сайтове Сметка Партньори Главен сайт
В момента е: Сря Фев 21, 2018 1:15 am BG UK
   Вие не сте регистриран потребител !   Регистрация   |   Вход в сайта   
Партньрска програма е асоцииран сайт на Вертикален свят, имащ за цел да предложи една нова форма на сътрудничество с различни сайтове и рекламни мрежи.
Условия

I. Обща информация за партньорската програма

1.1. В програмата може да се включи всеки собственик на работещ web сайт, уебмастер, който поддържа няколко сайта или онлайн рекламна агенция. Няма ограничение в броя сайтове, които искате да включите в програмата.

1.2. Поставяйки връзка към Вертикален свят, Вие ставате наш партньор. Всеки клиент, който влезе чрез връзката от страницата Ви и направи реална заявка за програма от нашият календар. Всичко, което трябва да направите е да поставите връзка към нас.

1.3. Нашата програма се различава от останалите партньорски програми по това, че проследява всички потребители влезли през Вашия сайт в рамките на 2 месеца. Това с други думи означава, че дори потребителят да не направи заявка при първото си посещение, а я отложи за по-късен момент, той пак се счита за Ваш клиент (в рамките на 2 месеца от влизането през Вашия сайт).

1.4. Вашия сайт трябва да е работещ, да не е с порнографско, обидно или друго забранено от закона съдържание.

1.5. Нашата статистика показва, че реализирани продажби имат основно сайтове с туристическо или близко контекстуално съдържание на това на Вертикален свят, както и е необходимо сайта-партньор да има минимум 100 уникални посещения на ден.

1.6. Ако в рамките на 1 месец от регистрацията си не добавите сайт в системата, Вашият профил ще бъде изтрит. Можете да станете отново партньор по всяко време и при същите условия.


II. Начин на плащане

2.1. Изплащането на спечелените партньорски премии по банков път става, когато сумата достигне 100 лв.


III. Функционалност на системата

3.1. След като се регистрирате като партньор трябва да добавите Вашият сайт или сайтовете, които желаете да включите. Това можете да направите от "Настройки" -> "Включване на нов сайт в програмата". Необходимо е да знаете, че всеки сайт трябва да бъде активиран от администратор на Вертикален свят преди да бъде включен в системата. Това обикновенно става в рамките на няколко часа, ако е делничен ден или след уикенда, ако е бил добавен през почивните дни. След като бъде активиран сайта, Вие ще получите автоматичен мейл и инструкции как да изберете банер или реклама, които да поместите на съответният сайт.

3.2. Важно условие за правилното функциониране на системата и отчитането на всички прехвърляния и заявки е да не променяте линка, който трябва да използвате във Вашият сайт. Този линк може да се види под всяка една от рекламите и зависи от нея. Чрез този линк ние отчитаме от кой сайт е пристигнал клиентът и кой точно тип реклама е използвал. Благодарение на него и Вие ще можете да получавате подробна статистика на всички прехвърляния.

3.3. Винаги можете да поставите на сайта си текстови линкове според Вашите нужди или да промените тези, които сме Ви предложили. Но молим ви спазвайте условието от точка 3.2. Препоръчваме Ви, за да не станат грешки и особенно, ако не сте уеб дизайнер, да ни изпратите мейл, чрез който да направите изискване за нов банер с определени размери или текстов линк с определен текст.

3.4. За да генерирате доходи и за да не използвате реклами, които не са актуални е добре да погледнете календара на Школата и да се съобразите с него. Помислете за сезоноста на нашите предложения. Качвайки линкове към програми, които не са актуални за сезона или които не фигурират в календара, често може да доведе до анулиране на комисионни поради подвеждане на потенциални клиенти.


IV. Комисионни

4.1. При направена заявка за програма от календара на Школа по катерене и алпинизъм, Вашата комисионната възлиза на 10% от стойността на заявката. Молим да се съобразите със сезонноста на програмите и календара на Школата. Много често клиенти биват подвеждани и правят заявки за програми, които не могат да бъдат реализирани. Това води до анулация на заявката и съответно начислената комисионна.

4.2. Всички наши редовни клиенти получават различни отстъпки при повторно и последващо записване за програми в Школата. Ако такъв клиент бъде прехвърлен чрез ваша реклама и направи заявка за програма в сайта ще ви бъде начислена комисионна равна на разликата от 10% и отстъпката, която ще дадем на клиента. Ако клиентът ползва 6% отстъпка, вашата комисионна ще бъде 4%. Имаме клиенти, които получават 10% отстъпка от всички наши програми и ако прехвърлянето е от такъв клиент за съжаление вие няма да получите комисионна.

4.2. Почти всички програми в календара на Школата при ранно записване имат 10% отстъпка. Моля следете за тези срокове, тъй като ако имаме клиент от ваше прехвърляне в тези срокове няма да можем да ви начислим комисионна.


V. Статути на заявките

5.1. Всяка заявка има 4 статута - непотвърдена, потвърдена - чакаща плащане, потвърдена - платена и отказана.

5.2. Ако имате съмнения, че дадена заявка не е била отказана и че Ви мамим, сме готови да Ви предоставим информация за контакт с клиента, за да проверите сами статута на заявката. Готови сме на тази стъпка с цел да бъдем максимално коректни в нашите партньорски взаимоотношения.

Важна новина !!!


 • 27/06/2017

  Магазин Вертикален свят търси ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ

  коментара


  Магазин Вертикален свят търси ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ
  Магазин Вертикален свят търси ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ с познания в сферата на планинарството, катеренето, алпинизма, планинското бягане и екстремните спортове. ОТГОВОРНОСТИ: - Приветливо и учтиво посрещане на клиентите в търговския обект; - Информиране и консултиране за стоките и услугите в търговския обект, по телефона, онлайн по имейл и във фейсбук; - Поддържане на търговски вид на стоките
 • 11/02/2018

  Адам Ондра направи първия флаш в света на 9а+

  коментара


  Адам Ондра направи първия флаш в света на 9а+
  Adam Ondra премина флаш Super-crackinette, 9a+, в сектора Praniania в Saint Leger du Ventoux, Франция. Alex Megos направи първото изкачване на маршрута през октомври 2016. Според Fanatic climbing маршрута няма истинска трудност, само около 25-30 движения по много непрекъснато трудно и на пръсти катерене в голям надвес, където най-трудната част идва точно преди свързването на директния старт с оригинални ...
 • 24/10/2017

  Angela Eiter стана първата жена в света преминала 9b

  коментара


  Angela Eiter стана първата жена в света преминала 9b
  Австрийската катерачка Angela Eiter стана първата жена в света изкатерила 9b, с нехйното преминаване на маршрута La planta de shiva, изкатерен за първи път свободно през 2011 от Адам Ондра в района Villanueva del Rosario в Испания.
 • 05/09/2017

  Adam Ondra изкатери първото в света 9c във Flatanger, Норвегия

  коментара


  Adam Ondra изкатери първото в света 9c във Flatanger, Норвегия
  На 3 септември Adam Ondra направи първото свободно изкачване на своя проект наречен Project Hard. Маршрутът се намира в пещерата Flatanger, Норвегия и 24-годишният чешкият катерач оцени като 9c. Това разбира се трябва да бъде потвърдено и чак след това 45-метровата линия ще стане първото в света 9c.
 • 05/06/2017

  Алекс Хонълд изкачи свободно соло Ел Капитан

  коментара


  Алекс Хонълд изкачи свободно соло Ел Капитан
  В събота известният катерач Алекс Хонълд стана първият човек, който изкачва Ел Капитан без да използва въжета или други обезопасителни съоръжения и извърши вероятно най-великото постижение в историята на чистото скално катерене.
 • 23/05/2017

  Kilian Jornet постави нов рекорд за скоростно изкачване на връх Еверест

  коментара


  Kilian Jornet постави нов рекорд за скоростно изкачване на връх Еверест
  Ски алпинистът и ултрабегач Kilian Jornet постави един нов рекорд за скоростно изкачване на най-високият връх в света - Еверест в раните часове на 22 май, качвайки се на върха за 26 часа. 29-годишният испанец премина по маршрута през Северната стена в едно единично катерене без използването на кислород и фиксирани въжета.
 • 10/05/2017

  Плащане с кредитни и дебитни карти

  коментара


  От днес вече ще можете бързо, лесно и сигурно да плащате своите онлайн поръчки с кредитни или дебитни карти през системата на Борика, без да заплащате излишни комисионни. Вече няма да е нужно да се регистрирате в различни разплащателни платформи и да преминавате през дълги процедури по оторизацията им. Магазин Вертикален свят изцяло покрива разходите по направените транзакции и същевремено получавате c ...
 • 20/12/2016

  Pete Whittaker на първото изцяло свободно соло с въже на El Cap за един ден

  коментара


  Pete Whittaker на първото изцяло свободно соло с въже на El Cap за един ден
  Pete Whittaker направи първото изцяло свободно соло изкачване на El Capitan в Йосемите за един ден, използвайки соло техники с въже. Pete изкатери класическият 37 въжета Freerider с трудност 5.12d за 20 часа и 6 минути. Той беше преминал маршрута флаш през 2014. Само два предишни опита за изкачване на Ел Кап изцяло свободно соло с въже са направени до сега. Те също бяха по Freerider като съответно беше ...
 • 06/12/2016

  Онлайн катерачно състезание

  коментара


  Вертикален свят с подкрепата на магазин Вертикален свят организират първото по рода си в България онлайн катерачно състезание. Състезанието ще се проведе в периода 1 януари - 31 март 2017 година. За да участвате в състезанието е необходимо да осъществите следните стъпки: 1. Да се регистрирате в сайта като потребител 2. Да се логнете с потребителското си име 3. Да отидете в страницата на класацията -
 • 01/06/2006

  Скиор оцелява след 2600-футово падане на Denali

  коментара


  Ed Maginn се търкаля половин вертикална миля надолу по маршрута Orient Express на Denali последната седмица, но оцеля с малки наранявания. 33-годишният, изключително опитен ски алпинист от Юта, се спуска от 20,320-футовият връх с двамата си партньори и преодолява на ски около 1,000 фута от Orient Express, един дълбок снежен улей, който е успореден на Upper West Rib, когато изведнъж пада по време на едно ...Последни новини !!!


 • 07/09/2017

  Новата автобиографична книга на Алекс Хонълд "Сам на скалата"

  коментара


  Новата автобиографична книга на Алекс Хонълд
  Излезе от печат автобио-графията на безапе-лационния символ на съвременното катерене Алекс Хонълд. Защо го правиш? Не се ли страхуваш, че ще умреш? Два въпроса, с които Алекс Хонълд е обстрелван почти ежедневно. 32-годишният катерач е необяснима загадка – също като невъзможни ...
 • 23/05/2017

  Представяне на La Sportiva G5 по време на ISPO 2017

  коментара


  Представяне на La Sportiva G5 по време на ISPO 2017
  La Sportiva G5 е ултра технична водозащитена обувка за височинен алпинизъм и работа навън в студени условия. Тя е лесна за обуване дори с ръкавици благодарение на новата системата от връзки Boa® в долната част на обувката и велкро лепенките в горната й част. Обувката е направ ...
 • 11/05/2017

  Представяне на новият челник Petzl Tikka Hybrid

  коментара


  Представяне на новият челник Petzl Tikka Hybrid
  Проста и компактна, новата TIKKA предлага 200 лумена яркост и широко разпръсване на светлината. С дълга продължителност на осветяването тя е практична за аутдор активности като къмпинг или трекинг, или за пътуване и също за ежедневни активности около дома или колата. Фосфорес ...
 • 06/01/2017

  Новата планинарска и фрийрайд седалка Petzl Altitude

  коментара


  Новата планинарска и фрийрайд седалка Petzl Altitude
  ALTITUDE е ултралека планинарска и скиорска седалка, която можете да сложите, докато сте със ски или котки на краката. Направена е с конструкцията WIREFRAME и тежи само 150 g.
 • 31/12/2016

  Нов смесен маршрут на Пиц Бадиле

  коментара


  Нов смесен маршрут на Пиц Бадиле
  На 16 ноември 2016 Marcel Schenk и Simon Gietl направиха първото изкачване на Amore di Vetro (800 метра, M5, R) - един нов леден и смесен маршрут на Североизточната стена на Пиц Бадиле.
 • 03/12/2016

  Black Diamond представя новият Camalot™ Ultralight

  коментара


  Black Diamond представя новият Camalot™ Ultralight
  Двуосният Black Diamond Camalot ™ беше създаден през 1987 и това беше революция в света на катеренето. Но сега отново екипът на BD се опита да предефинира стандарта на това осигурително средство. Какъв е резултатът? Един изцяло нов Black Diamond Camalot™ Ultralight - сега с 2 ...
 • 07/11/2016

  Новата седалка Black Diamond Zone

  коментара


  Новата седалка Black Diamond Zone
  Новата седалка Black Diamond Zone е създадена предимно като най-висок клас седалка за спортно катерене, но също така има халки за закачане на инвентарници за ледено катерене, което я прави подходяща и за други типове катерене. Технологията Fusion Comfort увеличава комфорта в ...
 • 03/11/2016

  Представяне на La Sportiva Skwama

  коментара


  Представяне на La Sportiva Skwama
  В това ревю Neil Gresham, Adrian Baxter и Stu Littlefair говорят за най-новата катерачна иновация на La Sportiva, технологията "S-Heel", която е част от новите модели еспадрили Skwama и Otaki. Skwama са чувствителни, пасващи удобно, меки катерачни обувки идеални за топ постиж ...
 • 03/04/2008

  Снимки от Кавказ

  коментара


  Галерия със снимки от Кавказ.
 • 01/04/2008

  Български катерач загина в Канада

  коментара


  29-годишен български катерач загина при планински инцидент в канадската провинция Британска Колумбия. Ивайло Минков е опитвал да изкачи заедно с приятелката си заледен връх в Маунт Денис, информират местни медии. Българинът обаче се изпуснал и паднал от около 30 м височина. Неговата приятелка, която единствена го придружавала в изкачването, не ...
Новото във форума !!!


Крит през пролетта (2) - mikroni, 15/01/2015

Завистта в Планината (5) - hillmanpp, 29/11/2014

описание на връх Яловарника по северния ръб (1) - Димитър Колешев, 29/09/2014

Членски внос (121) - detyo, 22/05/2014

Recall на клеми Wild Country (2) - Димитър Колешев, 17/03/2014

Истории за грешки (0) - СТАНКО, 19/02/2014


Анкета:


Кое е най-значимото катерачно постижение през 2011 направено от българи?

Мартин Маровски и Дамян Чолпанов - за премиерен маршрут – тур "Минко Занковски" (6c+ A2+) на източната стена на Червена дяволска игла, Рила
Ивайло Радков - за преминаване на най-трудният боулдър в България "Дънера", 8B на Бели Искър
Радка Петкова - за 4-то място на световно първенство ледено катерене, дисциплина скорост
Румен Нешев – първо преминавания на два от най-трудните турове в България
Бойко Лалов – за свободно преминаване на тур "Софи"
Емилиян Колевски – за свободно преминаване на тур "Минко Занковски"


Вижте резултатите
La Sportiva


Affiliate Program  -  Линкове  -  Реклама  -  Абонамент  -  Препоръчайте ни  -  RSS

Общо на линия са 0 потребители :: 0 регистрирани, 0 скрити и 0 гости
Регистрирани потребители: 0 регистрирани

Школа  -  TB Extreme  -  Приключенски свят  -  Тренинги  -  Travel Guide

Вертикален Свят ЕООД © Copyright 2001-2018

Sitemap